FASADMÅLNING

Fasadmålning som ger din villa ett lyft

Behöver din villa en rejäl uppfräschning? Välkommen att kontakta oss – vi utför fasadmålning i hela Stockholm. Vi har genom åren målat otaliga villor, gett de en ny lyster och höjd deras värde på bostadsmarknaden.

Välkommen till Tamsi Måleri – ledande inom villamålning i Stockholm! Kontakta oss redan idag så återkommer vi inom kort med ett offertförslag.

Kompetent villamålning i Stockholm

Vi är ett familjeföretag som utför alla typer av måleriarbeten med stor effektivitet och noggrannhet. Genom åren har vi utfört fasadmålning åt kunder i hela Stockholmsområdet. Oavsett om det handlar om ett nybygge eller en renovering så kan vi sätta färg på villor och andra bostadshus.

Här är fyra starka skäl till varför du ska anlita oss för en fasadmålning i Stockholm:

  • Arbetet blir korrekt utfört redan från början. Vi planerar arbetet noga och slarvar inte med grundarbetet.
  • Vi är proffsiga och erfarna och kan utföra en villamålning snabbt och utan slarv.
  • Om du anlitar oss så kan du helt släppa tankarna på målningen och ägna dig åt roligare och viktigare saker.
  • Tack vare ROT-avdraget är det ekonomiskt fördelaktigt med en fasadmålning. Vi gör avdraget direkt på fakturan, så det blir inget extra administrativt arbete för dig.

 

Höjer värdet och ökar trivseln

Att måla fasaden är tillsammans med annat utomhusunderhåll mycket viktigt för att öka trivseln i ett hem och för att förbättra hållbarheten och funktionaliteten på lång sikt. Våra kunniga, välutbildade och erfarna målare gör hela jobbet enligt alla konstens regler. Vi ser alltid till att tilldela arbetet den tid som behövs och slarvar aldrig med grundarbetet. Vi använder endast färger och redskap av högsta kvalitet från ledande tillverkare, alltid med miljön i fokus.

Välkommen att kontakta oss redan idag – en ledande entreprenör inom fasadmålning i Stockholm. Vi kan höja värdet på din villa!

Vi hjälper med fasadmålning på din villa i Stockholm